Empresa

A SIT Security Systems comptem amb més de 35 anys d’experiència en el sector de la seguretat privada i estem legalment inscrits al Registre Nacional d’Empreses de Seguretat Privada del Ministeri d’Interior amb el número de DGP 492.

Assessorem i realitzem tot tipus d’instal·lacions de sistemes de seguretat i manteniment. Oferim un àmplia gamma de serveis de seguretat, protecció contra incendis, circuits tancats de TV, caixes fortes i control d’accessos. Treballem tant en l’àmbit particular com en l’empresarial. Estem especialitzats en tot tipus de serveis de seguretat privada, i especialment en el sector financer, joieries i armeries.

A SIT Security Systems comptem amb una gran varietat de professionals especialment formats en els últims avenços tecnològics per tal de proporcionar les millors solucions en seguretat privada, protecció contra incendis i control d’accessos als nostres clients.

Disposem d’un Sistema de Qualitat ISO 9001:2015. També posem a la seva disposició la nostra Política de Qualitat. Si ho desitja ens ho pot sol.licitar a la següent direcció: Av. Segre, 9 de Lleida (Telf. 973246453).

La nostra missió

Crear un entorn segur, tant professionalment com personalment. Minimitzar el risc del client i dels possibles costos operacionals forma part dels nostres objectius. Enfoquem i prioritzem els nostres serveis per facilitar una solució personalitzada. A més, oferim als nostres clients un suport tècnic que garanteix els resultats esperats.

Som especialistes en oferir solucions de seguretat a mida

N

Assessorament

Realitzem un minuciós estudi sobre l’espai, les persones i els béns que cal protegir i valorem en cada cas els riscos a prevenir i les mesures més eficients que s’han d’adoptar.

N

Projectes a mida

Definim els serveis, els sistemes i els productes més idonis, segons les necessitats dels clients, i realitzem el corresponent estudi economicotècnic sense cap compromís.

N

Instal·lació de sistemes de seguretat i protecció contra incendis

Efectuem tot tipus d’instal·lacions de sistemes de seguretat i de protecció contra incendis i estem sempre a l’avantguarda de l’ultima tecnologia.

N

Manteniment i assistència tècnica

El nostre objectiu és mantenir el funcionament correcte de qualsevol sistema i resoldre de forma ràpida i eficaç les avaries o els errors que es puguin produir.

N

Connexió a central receptora (24 h)

Oferim una protecció segura i discreta les 24 hores, tots els dies de l’any, i rebem, verifiquem i tramitem les incidències que provenen dels sistemes instal·lats.

N

Experts en seguretat

Comptem amb un gran equip de professionals i amb els materials tecnològics més avançats del mercat per oferir-li la millor seguretat.

Seguretat per a tot tipus d'instal·lacions

Seguretat Lleida per a la llar

Particulars

Protegim la seva llar dels intents d’intrusió. Li oferim tot tipus de serveis d’alarma, que inclouen solucions personalitzades per a la protecció del que més l’importa.

Seguretat Lleida per a l'empresa

Empreses

Protegeixi la seva empresa, els seus treballadors i els seus clients amb els sistemes especials de SIT Security. Disposem de la tecnologia més avançada per protegir el seu negoci.

Seguretat Lleida per a comunitats de veïns

Comunitats de veïns

Oferim serveis personalitzats per protegir comunitats de propietaris. Solucions integrals que s’adapten perfectament a cada conjunt d’habitatges, siguin del tipus que siguin.

Seguretat Lleida per a joieries, bancs, administracions de loteria i armeries

Establiments especials

Som especialistes a protegir tots aquells establiments que estan obligats a disposar de mesures de seguretat de grau 3: joieries, bancs, administracions de loteria i armeries.

Nosaltres li truquem!

Faci clic aquí